Övriga behandlingar

Vaxbehandlingar

Benvax hel/halv

Vaxning av benen utförs med roll och stripes. En vaxbehandling är det effektiva sättet att ta bort en hårväxt du inte trivs med. Håret bör vara 3-5 mm för ett perfekt resultat. Många upplever inte vaxning som varken obehaglig eller smärtsam. Det beror på att metoden och produkterna som används vid vaxning har genomgått en konstant utvecking sedan starten.

Intim

Vaxning för att bli av med könshår även kallad brazilian/hollywood. Vaxning av de intima delarna kräver både kunskap, noggranhet och intimvax av bästa kvalitet. Det vanligaste är att man
använder ett mjukare bivax / varmvax.Håret bör vara 3-5 mm för ett perfekt resultat. Många upplever inte vaxning som varken obehaglig eller smärtsam. Det beror på att metoden och produkterna som används vid vaxning har genomgått en konstant utvecking sedan starten.

Bikini

Vaxning kring bikinilinjen utförs med roll och stripes. En vaxbehandling är det effektiva sättet att ta bort en hårväxt du inte trivs med. Håret bör vara 3-5 mm för ett perfekt resultat. Många upplever inte vaxning som varken obehaglig eller smärtsam. Det beror på att metoden och produkterna som används vid vaxning har genomgått en konstant utvecking sedan starten.

Kropp

Generande hårväxt på kroppen bröst, armar utförs med roll och stripes. Axillvax utförs med varmvax. En vaxbehandling är det effektiva sättet att ta bort en hårväxt du inte trivs med. Håret bör vara 3-5 mm för ett perfekt resultat.

Ansikte

Generande hårväxt i ansiktet utförs med roll och stripes. En vaxbehandling är det effektiva sättet att ta bort en hårväxt du inte trivs med. Behandlingen tar cirka 10-30 minuter beroende på omfattning och behandlingen avslutas med en hårretarderande olja.

Gemensamt för alla vaxbehandlingar är att dina strån blir finare och färre ju fler gånger du vaxar.

Marina