Kurser

Taffy – för ett naturtroget utseende

Nu behöver du här uppe i norr inte fara så långt för att få en fantastisk givande och seriös utbildning i kosmetisk pigmentering.
Grundaren och ägaren av Medshape, Rebecca Gabor, har ensamrätten i flera nordiska länder att utbilda och tillhandahålla kontrollerat sterilt material samt av Läkemedelsverket i Sverige godkända pigmenteringsfärger. Utbildningsansvarig för Taffy är Ramona Hållström. Nu har jag, Marina Ronnebjer och två till av mina kollegor blivit ackrediterade att hålla i utbildningar i olika delar av Sverige.

Taffymetoden, som är en av de första manuella pigmenteringsmetoderna för eyeliner och bryn med 3D-effekt görs med hairbyhairteknik som blir så naturlig att du knappt kan ana att det är en tatuering. Känner du att detta är intressant så hittar du mer information om utbildningen på Taffy.se. Alla bokningar av kurser görs till Ramona Hållström på Taffy.se eller Medshape.se men du kommer till mig i Luleå för att gå din utbildning och du är varmt välkommen!

Kursdatum Luleå

  • 12-13 oktober 2017
  • 23-24 oktober 2017
  • 16-17 november 2017
  • 21-22 november 2017

Grundkurs TAFFY-semi permanent pigmentering 36.000 ex. moms, 2-dagars kurs inkl. startkit. Du vet väl att du kan delbetala din kurs på upp till 12 månader räntefritt. Anmälan till Ramona Hållström 070-489757