Bryn & fransar

Att modulera sina ögonbryn ger en förhöjande effekt för ditt utseende. Färgning av desamma förstärker helhetsbilden. Vi jobbar med combinalfärger med 10 % väteperoxid. I samråd med din hudterapeut tar man fram rätt nyans för dina bryn.
BrynLäs mer här

Vaxning

Behandling med vax för att ta bort hårväxt för kropp, ansikte, ben och bikinilinjen. Gemensamt för alla vaxbehandlingar är att dina strån blir finare och färre ju fler gånger du vaxar.
VaxningLäs mer här

Ansiktsbehandlingar

Att vårda och ta hand om sitt utseende är en livslång process. I takt med tiden förändras huden och då är det extra viktigt att ge den en puff i rätt riktning. Vi ger den behandling som passar dig och ditt behov. Under vår omsorg finner du både kosmetiska och mer medicinska behandlingar beroende på vad du önskar och har behov av. Ett fräscht yttre ger både en positiv självkänsla som syns både inuti som utanpå.
ErbjudandeknappLäs mer här

Kosmetisk pigmentering/Taffy

Nya generationens kosmetiska tatuering av eyeliner och bryn.För ett naturtroget resultat. Behandlingen är skonsammot huden. Taffyinstrumentet används manuellt och behandlingarna utförs endast av utbildad Taffyterapeut. Kunder som får en Taffy behandling blir mållösa över hur verklighetstroget resultatet blir.
TaffyLäs mer här

Instagram

Taffy

Marina Ronnebjer

  • Internationellt diplomerad hudterapeut vid International Beauty School of Sweden 2000
  • Diplomerad Kanebo behandlingsterapeut
  • Diplomerad micropigmenterare hos Beauty Proffession of Sweden 2004
  • Certifierad Taffypigmenterare
  • Diplomerad makeup artist hos Git Varé 1999